نوشته شده توسط : حاجی حسنی

ته‌چین مرغ

مواد اولیه

*مرغ پخته‌شده ۲۵۰ گرم
*برنج یک و نیم پیمانه
*ماست نصف پیمانه
*روغن مایع ۱/۴ پیمانه
*نمک و فلفل به میزان لازم
*زعفران حل‌شده یک قاشق چایخوری
*زرده تخم‌مرغ دو عدد
*تخم‌مرغ یک عدد
*ماست چکیده برای تزئین
*زرشک و خلال پسته از هر کدام یک قاشق سوپخوری

طرز تهیه:

برنج را از شب قبل خیس کرده، آبکش کنید ماست و  روغن مایع را با زعفران حل‌شده، زرده تخم‌مرغ و تخم‌مرغ کامل مخلوط کرده با نمک و فلفل به وسیله همزن برقی بزنید تا مواد کاملا یک‌دست شود. مایه یک‌دست شده را با برنج مخلوط کرده باقی‌مانده روغن را در کف تابه بریزید مایه آماده شده را ریخته و صاف کرده تکه‌های مرغ را روی سطح برنج بچینید بقیه برنج را روی تکه‌های مرغ پخته‌شده ریخته صاف کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا ته‌چین ته‌دیگ بسته و رنگ بگیرد، از روی حرارت برداشته پس از برگرداندن در ظرف مورد نظر با ماست چکیده، زرشک و خلال پسته تزئین کنید.

 

منبع:آشپز انلاین



:: موضوعات مرتبط: آشپزی , ,
:: برچسب‌ها: ته‌چین مرغ ,
:: بازدید از این مطلب : 3814
|
امتیاز مطلب : 35
|
تعداد امتیازدهندگان : 9
|
مجموع امتیاز : 9
تاریخ انتشار : یک شنبه 8 مرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : حاجی حسنی

 

یک نوع دسر ایتالیایی

مواد لازم:
پنیر خامه ای یا ماسکارپونه=۲۵۰ گرم
خامه فرم گرفته =2/۱ پیمانه
شکلات تخته ای = ۸۰ گرم
پودر شکر = ۳ قاشق غذاخوری
قهوه فوری= ۱ پیمانه
بیسکوئیت لیدی فینگر یا کیک اسفنجی یا کیک شیفون= به مقدار لازم
پودر کاکائو و شکلات رنده شده= برای تزئین

طرز تهیه:
مرحله ۱ - پنیر خامه‌ای و پودر شکر را با یکدیگر مخلوط کنید، سپس خامه‌ی فرم گرفته را افزوده و با همزن زده تا یکدست شوند.



:: موضوعات مرتبط: آشپزی , ,
:: برچسب‌ها: یک نوع دسر ایتالیایی ,
:: بازدید از این مطلب : 3230
|
امتیاز مطلب : 26
|
تعداد امتیازدهندگان : 6
|
مجموع امتیاز : 6
تاریخ انتشار : پنج شنبه 29 تير 1391 | نظرات ()

صفحه قبل 1 صفحه بعد