مرحله ۲ - شکلات را روی حرارت غیر مستقیم قرار داده تا نرم شود.
مرحله ۳ - شکلات آب شده را اضافه کرده و کمی بزنید، سپس ۳/۱ از قهوه سرد شده را کمکم به مخلوط افزوده و همه مواد را با هم زده تا مخلوطی یکدست درست شود.
مرحله ۴ - کف قالب گردی به قطر ۱۸ تا ۲۰ سانتیمتر را با پلاستیک تمیز پوشانده و نیمی از مخلوط خامه را روی آن بریزید. (در صورتی که مایل هستید تک نفره سرو کنید نیازی به پوشاندن ظرف مورد نظرتان با پلاستیک نمیباشد)
مرحله ۵ - لیدی فینگرها را در مابقی
قهوه زده به اندازهای که فقط سطح بیسکوئیتها با آن تماس پیدا کند، سپس روی مخلوط خامه بگذارید تا سطح آن را کامل بپوشاند.
مرحله ۶ - مابقی مخلوط خامه را روی بیسکوئیتها ریخته و دوباره روی آن را با لیدی فینگرهایی که در قهوه زدهاید پر کنید، سپس روی آن را پوشانده و برای ۶ ساعت یا یک شب در یخچال بگذارید تا مزه دار شوند.
مرحله ۷ - تیرامیسوی آماده شده را در ظرف مورد نظر برگردانده، روی آن را با پودر کاکائو و شکلات رنده شده تزئین کرده و سرو نمایید.
لیدی فینگر را میتوانید از فروشگاه های لوازم قنادی تهیه کنید و یا از کیک اسفنجی برش خورده یا نان شیرینی لطیفه که با پودر کاکائو آن را شکلاتی رنگ درست کردهاید، استفاده نمایید.
* خامهی فرم گرفته را نیز میتوان از فروشگاههای لوازم قنادی تهیه کرد و به مقدار لازم از آن جدا کرد سپس بعد از کمی نرم شدن با همزن آن را زد تا جایی که جای پرههای همزن روی آن بماند.
* به دلخواه میتوانید از مقداری پودر کاکائو داخل مخلوط خامه نیز استفاده نمایید. هم چنین میتوانید این دسر را به صورت تک نفره سرو نمایید.
![]()
فالوده هلو
مواد لازم:
هلو و شلیل و زردآلوی رسیده و برش خورده
۲ پیمانه شیر =بدون چربی
۱ پیمانه =ماست هلوی کم چرب
۱۷۰ گرم =یخ خرد شده
طرز تهیه:
در مخلوط کن میوه ها و شیر و ماست را ترکیب می کنیم تا وقتی که صاف و یک دست شود. به تدریج یخ ها را اضافه می کنیم و باز هم به مخلوط کردن ادامه میدهیم.
منبع:آشپز انلاین
:: موضوعات مرتبط:
آشپزی ,
,
:: برچسبها:
یک نوع دسر ایتالیایی ,
:: بازدید از این مطلب : 3231
|
امتیاز مطلب : 26
|
تعداد امتیازدهندگان : 6
|
مجموع امتیاز : 6